tirsdag 25. januar 2011

Kom mai, du skjønne, milde

Så var plutselig nesten hele januar gått. Det føles som at minst en i familien har vært syk med et eller annet helst siden et par uker før jul. Nå er jeg fryktelig lei av vinterforkjølelser, omgangssyker og betennelser. Ønsker meg vår! Bare veier og fortau som ikke er glatte, og som det er lett å trille vogn på. Sol og varme!

I dag er jeg hjemme med lillegutt som har fått øyebetennelse. Gråter litt, og gnir seg i øynene, men er ellers i grei form. Men han må være hjemme fra barnehagen til torsdag, ifølge barnehagens reglement. Vi får kose oss her, vi da.

Godt nyttår, alle sammen! Er ikke så flink til å oppdatere akkurat :). Jaja, får prøve å bli litt flinkere i år. Nå holde vi på å nattavvenne lillegutt med amming, og lære ham å sove i sin egen seng, så jeg får jo faktisk litt søvn for tiden! Sover på stuen, mens pappa'n trøster om mini våkner. Det har gått relativt greit så langt. Krysser fingrene!

3 kommentarer:

 1. Vi er på tampen av øyebetennelse her i heimen også. Gullet har hatt det i en hel uke :/ Men nå ser det heldigvis ut som det gir seg. Synes virkelig det har vært mye sykdom denne vinteren, huff! Lengter virkelig etter våren....
  God bedring *♥*

  SvarSlett
 2. Hei Trollmor og tusen takk for hilsen på bloggen min! Takk for at du også vil bli med på giveaway min! Det var koselig! Ønsker dere god bedring i hjemme!!
  En varm hilsen fra Amy på Eventyrhus :-)

  SvarSlett
 3. Hei Trollmor! Så koselig at du ville være med på giveawayen min :)
  Kjempefin blogg du har ;)
  Klem

  SvarSlett