torsdag 23. desember 2010

White Christmas

Det snør, det snør, tiddelibom. Nå ligger det ca. 20 cm på rekkverket på balkongen, og det stakkars juleneket er nok helt begravd. Storesøster og jeg fikk måkt trappen mens lillebror sov i vognen, men nå ser det ganske hvitt ut igjen. Jaja, da blir det hvit jul, noe vi ikke er helt bortskjemt med her i Bergen :). Nå begynner roen og freden å senke seg. Julevasken er unnagjort, gaver levert og ferdigpakket, grøten fortært sammen med nydelig spekemat, og juletreet er pyntet. Vårt første juletre hjemme ble kjempefint, med mye rødt, både kuler, kurver og hjerter, pluss litt ymse både kjøpt og hjemmelaget opp igjennom årene. Til å aldri ha feiret jul hjemme hos oss selv har vi forbausende mye juletrepynt. Sikkert januarsalgets fortjeneste. Storesøster hadde lagd en nydelig juledekorasjon på SFO i dag, tulipanene blomstrer, og den siste kaken står i ovnen. Nå kan det bare bli jul :).

Vi opplevde en annen liten milepæl i dag også. Lillebror stod helt selv i flere sekunder uten å støtte seg, og lo lykkelig da han oppdaget hva han gjorde. Tipper han går i løpet av julen.

Ønsker alle en riktig god og fredelig jul, sammen med mennesker man er glad i:)

4 kommentarer:

 1. Riktig god jul!
  Juleklem frå Randi

  SvarSlett
 2. Måtte jo berre stikke rett innom for å ønskja deg eit strålande godt nytt år! Takker for koseleg følgje i året som snart er over og gleder meg til fortsettinga i 2011.
  Klems

  SvarSlett
 3. Riktig godt nyttår til deg, nå løper vel lillebror rundtomkring? ;)

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til dere også :) Nei, han løper ikke på beina ennå, men på knærne. Han har utviklet en egen teknikk der han går på knærne, ellers fullt oppreist. Har ikke blitt noen flere skritt ennå, men han begynner å bli mer interessert i å gå mens vi holder ham i hendene. Så det kommer nok :)

  SvarSlett