tirsdag 30. november 2010

I denne søte juletid

blir det en del søtt, ja. Sitter og koser meg med litt Melkedrøm med kjeks, krem og sjokoladesaus, mmmmm....Eldstejenta vant mandelen i grøten og hadde ikke så lyst på marsipanstengene jeg hadde kjøpt, så da ble det nødløsning med Melkedrøm og Maoam fruktkarameller. Og den som får mandelen må selvfølgelig dele :). Nå gleder jeg meg til å se ansiktet hennes når hun finner pakkekalenderen sin i morgen. Hun har gått og spurt om julekalender i hele dag, og har gjrt det klart at hun har veldig lyst på en sjokoladekalender også, selv om det er koselig med den Månetoppen-kalenderen som tanten har sendt i posten, og jeg har vært passe unnvikende i svarene.  Hun var passe spent da hun la seg i kveld. Vi får snike oss inn på rommet og henge opp kalenderen før vi legger oss. Lillebror får ikke noen kalender i år, tror ikke han ville fått noe ut av det.

Hmmm, er det for sent å sette på en Dr. Who-episode, mon tro? Det er tross alt mere sjokolade igjen, og noen må jo forbarme seg over de stakkars avviste marsipanpølsene...Eller skal man være standhaftig og tenke på de fire kiloene som har forsvunnet på vei jorden rundt, og som ikke trenger å komme tilbake med det første? Uansett, koser oss med fyr på peisen, og venter på 1. desember!

9 kommentarer:

 1. Min Melkedrømfavoritt er den med yogurt og bringebær, for den minner meg om 90talls vidunderet SOHO, hehe. Vi skal nok ikke på Mysteriet i pepperkakebyen, er spent på om vi i det hele tatt rekker å se Pepperkakebyen i seg selv i år, for her går det slag i slag frem til jul. Neste uke ser sånn ut: taekwondogradering på mandag, vennegruppe på tirsdag, klassejuleavslutnig på onsdag, torsdag& fredag panikkhandling av julegaver & rydding i heimen, lørdag julaften (jepp den kommer tidlig i år)og søndag julebesøk. Desember går virkelig fort! :D

  Håper jeg får gitt deg premiene dine i helgen, skal du noe til byen eller Lagunen i helgen?

  Klem *♥*

  SvarSlett
 2. Kan hende jeg skal til byen, må vel begynne å handle litt julegaver etterhvert, ihvertfall hvis julaften er allerede lørdag neste uke ;)

  SvarSlett
 3. Uff ja, mange freistinga som skal motstås no i denne førjulstida... Men, man kan jo ikkje vera like flink heile tida... Det ville jo vore litt kjedeleg... ;-) Melkedrøm er godt då, men marsipan er ein absolutt favoritt no i juletida!
  Klems

  SvarSlett
 4. Takk for at du er med på konkurransen, nå MÅ jeg få levert premiene dine snart, hehe. Sender deg en melding på Facebook jeg.

  SvarSlett
 5. HEihei
  det var du som vant:)
  har jo linket til din blogg
  grattis
  klem

  SvarSlett
 6. Så kjekt, tusen takk! Har sendt mail med adresse:)

  SvarSlett
 7. Søtt ja...hihi, her også! Og takk for deltakelsen i giveawayen hos meg i dag, men sjekk linken til butikken en gang til. Jeg hadde linken feil dessverre, men nå er det skiftet jeg til den riktige butikken. Og da da blir ønskene dine feil;) Fin om du kan skriv kommentaren på nytt, så sletter jeg den første kommentaren din. Beklager... Ha fine adventsdager! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 8. Takk for beskjed, syntes det var litt rart, ja:) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 9. Lykke til i LilleLam konkurransen min! bli gjerne med i de andre konkurransene også om du har lyst!

  Ha en fin dag!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett