mandag 22. november 2010

London calling!

Da var jeg i mål, og med god margin! Som jeg skrev tidligere, er jeg med i kampanjen til Dytt.no, Jorden rundt på 80 dager. Fristen for å nå London var 4. desember, så nå er jeg jammen meg litt stolt av meg selv. Det er kun 7 dager i løpet av de to månedene siden vi startet at jeg ikke har nådd mitt daglige mål på minst 10 000 skritt. Og fem av de dagene var jeg syk, så jeg har en god unnskyldning. Men laget mitt er fremdeles ikke i mål, så det er bare å fortsette å gå. Til nå har jeg gått av meg tre kilo, så det nytter ikke å stoppe nå!

6 kommentarer:

 1. Spennende, keep on walking. Tusen takk for at du tok turen innom min blogg og lykke til på Giveawayen:-)

  Ha en flott uke

  SvarSlett
 2. Tusen takk, ha en fin uke du også :)

  SvarSlett
 3. ja svensk skjærgård er slettes ikke å forakte... ;) du som ønsket deg boksen med feene på, de har den hos Alveslottet i gågaten i byn, 75 kr. for herligheten... var der i dag og tittet. :) *♥*

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen. Jeg gleder meg til maten og selskapet. Turboprinsen har veldig glimt i øyet og sjarmerer fletta av de fleste- litt slitsomt for mor da:-) Veldig koselig at du har blitt følger hos meg.
  Ha en god helg- for det er jo ikke lenge igjen dit.

  SvarSlett
 5. Hehe, jeg har også en liten turboprins og storsjarmør. Og en skjønn storesøster som ikke vil være prinsesse lenger, men gjerne en liten fe. God helg til deg også :)

  Skal sjekke på Alveslottet neste gang jeg er innom , Mie, takk for tipset :)

  SvarSlett
 6. Hei igjen ;) Formen til snuppa her er mye det samme, hoste og snørr AS... men har fått litt ephedrin hostesaft så får vi se om den kan løse opp litt. husker den fungerte bra på storebroren hennes når han var tett i samme alderen. Jeg har ikke tid å kjenne så mye på formen, man må bare holde seg oppe mens ungene er syke. -men i morgen håper jeg på en koselig kveld med avdelingen på jobben, trenger virkelig en kveld hvor jeg bare kan være gjest nå, så det skal bli deilig! Skolegutten kom forresten veldig fornøyd ut fra Alveslottet med to "magiske" valnøtter som inneholdt edelstener :D Stas! Klem fra meg *♥*

  SvarSlett