tirsdag 9. november 2010

Rett og vrang

Da var jeg godt i gang med strikkingen! Etter gode råd fra Drops Designs strikkeskole på nettet, samt den snille damen i butikken der jeg kjøpte strikkepinner, behersker jeg nå (nesten) å legge opp, strikke rette masker, vrange masker, og felle av, om enn med mye knot. Jeg prøver meg på noe enkelt først, som pulsvanter uten noen som helst fancy mønstre, perler eller annet, kun en firkant som jeg syr sammen i en tube. De blir ikke på langt nær så fine som de jeg fikk i posten i dag! Jeg vant et valgfritt produkt fra Miriams hobbykrok sin give away, og valgte meg et par søte, lilla pulsvanter, som altså kom frem i dag :) Jeg er kjempefornøyd :). Tusen takk igjen!

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med gevinst, det er så mye fint hos Miriam! Nå er jeg spent på å se noen bilder av dine strikkede kreasjoner her etterhvert ;) Jeg driver og funderer på om jeg tør prøve strikke en enkel vest til datteren min på to år. hmmm... jeg er ikke akkurat noe strikkefantom for å si det mildt.

  SvarSlett
 2. Det tør du :) Går sikkert fint, er bare å prøve og feile. En så liten vest burde ikke ta for lang tid heller. Jeg har som mål å kunne strikke noen små barneplagg etterhvert, til ettåringen. Åtteåringen har allerede bestilt seg et par pulsvarmere ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Så koseleg at du ville vera med på min lille giveaway. Alltid kjekt når nye legg att spor så eg kan finne nye blogga :-)

  Drops Design sine nettsider er super til å finne enkle strikketips, har brukt dei eg også. Eg har forresten lagt ut ei enkel oppskrift på tova tøfler på sida mi som eg kan anbefala. Heilt utan felling og heler og andre kompliserande element, berre rett og fram strikk og så bretting og sying etterpå. Kanskje det kunne vera noko for deg også...? Du finn i såfall oppskrifta under hobby/handarbeid :-)
  Klems

  SvarSlett
 4. Takk for tips, Randi, rett fram strikk høres veldig bra ut. Sy kan jeg sånn noenlunde, så kanskje jeg kan klare et par tova tøfler:). Er forresten ny både på strikking og blogging, så jeg har ikke så mye å vise til ennå. Ser at andre blogger har så mange fine bilder, og andre fonter og slikt, har ikke funnet ut hvordan jeg får til det. Får rote rundt littmer med maler og utforming. Kjekt at noen stikker innom uansett :)

  SvarSlett
 5. Det kommer nok etterkvart skal du sjå :-) Vi har jo alle vore nybegynnere ein gang! Håper du vil trives her i blogglandia i alle fall. La meg til som følgjar her hjå deg eg. Artig å rekke å vere med nye blogga sånn nesten heilt frå starten av også... :-D
  Klems

  SvarSlett
 6. Så kjekt :) Jeg har litt idéer til hva jeg kan fylle bloggen med, men om jeg får det til får tiden vise.

  SvarSlett